Bagà medieval i el catarisme

Activitat: Visita al Centre Medieval i dels Càtars, ruta guiada pel nucli medieval de Bagà i dinar al Restaurant de l’Hotel ca l’Amagat.

Preu: 30€ per persona,  IVA inclòs. Mínim 2 persones.

El preu inclou:

  • Menú de cap de setmana amb begudes i cafès al Restaurant Ca l’Amagat.
  • Entrada al CMC i visita guiada pel nucli antic medieval de Bagà.

La vila de Bagà és un exemple únic d’arquitectura medieval a Catalunya que conserva intacte la seva estructura urbana . Fou bastida per Galceran IV de Pinós als voltants del segle XIII, i, en la visita guiada que ofereix la Oficina de Turisme de Bagà, podreu copsar la bellesa i encant dels seus racons i places, així com la magnificència de la seva parroquial sota l’advocació de Sant Esteve.

CENTRE MEDIEVAL I DELS CÀTARS –CMC-

A l’antic Palau de Pinós de Bagà – al capdamunt de la vila-, hi ha l’exposició permanent sobre el catarisme i l’època medieval a la vila de Bagà.

A través de les sales, i amb la companyia d’un guia que ajuda a entendre i amplia els conceptes, diferents personatges ens explicaran el lligam dels càtars amb les nostres contrades i coneixerem el ric passat de la capital històrica de l’Alt Berguedà.

L’exposició està pensada per a tots els públics, i, tothom podrà endinsar-se en la història del país, siguin quins siguin els seus coneixements previs.

Un muntatge modern i atractiu amb audiovisuals, figures i plafons explicatius, fan del CMC una agradable i profitosa visita.

Més informació: http://turismebaga.com/palau-de-pinos/

 

Reserves:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Data (opcional)

Missatge (obligatori)

Introdueixi el codi captcha

 

Share This