El Camí dels Bons Homes és un itinerari turístic entre el santuari de Queralt, a Berga (Berguedà-Catalunya) i el castell de Montsegur (Arieja-França), que ofereix la possibilitat de recórrer les rutes de migració que van utilitzar els càtars o bons homes durant els segles XIII i XIV quan fugien de la corada i la inquisició, promoguda per l’església catòlica de Roma amb l’ajuda del Rei de França.

El Camí dels Bons Homes, és un sender de Gran Recorregut (GR 107), que es pot recórrer a peu, a cavall, i en la majoria de trams, en bicicleta de muntanya. Aquest camí permet seguir les petjades del catarisme tot travessant els Pirineus.

També podeu descobrir en cotxe els pobles on varen viure els bons homes i les bones dones tot visitant les comarques per on passa el Camí, entre les que hi figura el Berguedà.

A més, a Bagà podreu trobar el Centre Medieval d’Interpretació del Catarisme, una exposició permanent que explica el lligam dels càtars amb les nostres contrades.

Si teniu pensat fer el Camí dels Bons Homes, som membres del Consell Regulador i oferim facilitats per aquells que la feu en qualsevol de les seves modalitats.

Contacteu amb nosaltres per més informació:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Introdueixi el codi captcha

 

Share This