Cavalls del Vent és una travessa de muntanya que discorre íntegrament pel Parc Natural del Cadí-Moixeró, la seva ruta original uneix a peu i de forma circular 8 refugis guardats. La travessa es desenvolupa en unes alçades d’entre els 900 metres fins els 2.510 metres. El desnivell total positiu és d’aproximadament uns 5.200 metres, i el recorregut d’uns 90 km.

Com a novetat, des del 2016, es pot realitzar també amb BTT, en un recorregut de 230 km i 7.000 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Bagà i passant pels pobles de Bagà, Josa de Cadí, Cornellana, Fórnols, Tuixén, La Seu d’Urgell, Cerc, Ansovell, Arsèguel, Banys de Sant Vicenç, El Pont de Bar, Toloriu, El Querforadat, Bèixec, Montellà, Nas. Pi, Bellver de Cerdanya, Talló, Riu, Urús, Masella i finalment arribada de nou a Bagà.

Més informació: www.cavallsdelvent.com.

La temporada per realitzar la travessa s’inicia el mes de juny i finalitza el mes de setembre, amb la celebració de l’antiga Ultra Cavalls del Vent, actualment anomenada Ultra Pirineu (www.ultrapirineu.com).

Ca l’Amagat és un punt de sortida i meta ideal per realitzar Cavalls del Vent en la modalitat que desitgeu: trekking, trail running o BTT.

Podeu deixar-nos tot el que no necessiteu durant la travessa i us ho guardarem fins que l’acabeu. També us podem ajudar amb la logística y transport de l’equipatge en les diferents etapes de la travessa.

Disposem de parking per bicicletes gratuït pels nostres clients.

Contacteu amb nosaltres per més informació:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Introdueixi el codi captcha

 

Share This